What we do

What we do

EVENTS MADE TO STICK

 

COCOMO creëert tot de verbeelding sprekende zakelijke events en privé-events, op maat gemaakt met supersterke verhaallijnen en een stevige service.

Onze pakkende concepten laten een blijvende indruk na;
een beleving die blijft plakken.

 

Want onze events zijn ‘made to stick’.

STORIES

Wij vertellen jouw verhaal. Met een stevige dosis verbeelding creëren we eventconcepten die je boodschap kracht bijzetten. Onze unieke aanpak maakt van jouw event een ‘story’ en dus een sterke marketing- of HR-tool, want verhalen vertel je verder, verhalen blijven hangen.

Kortom, met een ‘story by COCOMO’ staat jouw event voor altijd in het geheugen van de gasten gegrift. En dat versterkt en verzekert langdurige relaties met je klanten, medewerkers en andere stakeholders. 

SMILES

Onze events bieden een unieke totaalbeleving, met een verrassing achter elke hoek.

Op een event van COCOMO blijf je plakken om alle zorgvuldig ontworpen details in je op te nemen. En wanneer je gasten dan eindelijk naar huis gaat, kleeft er een glimlach op hun gezicht.

SERVICE

Drie decennia aan ervaring in planning, organiseren en coördineren van events maakt van COCOMO jouw geprefereerde partner.

Een eventmanager en een designer, toegewezen aan jouw project, nemen al je zorgen weg. Zij leiden je event in goede banen, van het eerste idee tot aan het nagenieten.


Hoe wij samenwerken. 

Met een open en no-nonsense communicatiestijl gaan we in interactie met onze klanten. Samen met hen zetten we prestaties neer die initiële verwachtingen overtreffen en resulteren in groei voor hun organisatie. 

Wij staan dynamisch en pro-actief aan uw zijde. Doch, iedere geformuleerde oplossing en weloverwogen voorstel heeft een uniek karakter. Wij luisteren en observeren, interpreteren uw doelen, context en tijdsgeest. Immers in alles wat wij voor u mogen creëren, vertrekken wij consequent vanuit uw sterkten en behoeften en zijn we doelgericht. Zo garanderen we de impact die u met het event wil verwezenlijken en het bereiken van de voorafbepaalde targets.

Onze COCO’s zijn getrainde creatieve denkers met een open blik op de toekomst en pragmatische doeners met jarenlange ervaring. Zij ontzorgen u gedurende het hele proces. Van de eerste brainstorm tot het nagenieten. Zij ontzorgen u gedurende heel het proces. 

 

Connected by creativiteit, conceptueel denken & groeimindset. 

Vanuit de schoot van COCOMO zijn in de afgelopen jaren 2 andere merken ontstaan. Deze merken staan vandaag sterk op hun eigen benen maar zijn uitgebouwd vanuit het unieke DNA van COCOMO. 

Identify.Me is een strategisch advieskantoor dat gespecialiseerd is in het verhelderen van bedrijfsidentiteiten. In tijden van disruptie en veranderingen is een heldere bedrijfsidentiteit hét bindmiddel bij uitstek voor bedrijven, medewerkers en het ultieme kompas om gerichte groei te verwezenlijken.

Onze gedrevenheid naar groei & innovatie resulteerde in MissionMindset.
Wil je voor jezelf meer slagkracht in het hedendaags ondernemen?
Wil je meer weten over groeimindset en hoe deze te implementeren in je organisatie? Contacteer vrijblijvend MissionMindset.