Onvermijdelijk Anders

Onvermijdelijk Anders

COCOMO is een creatieve en strategische conceptenmaker in de wereld van evenementen. Wij geloven steevast in de kracht van beleving!

 

Een event is het sterkste marketing- en communicatiemiddel van vandaag. Het is hét medium bij uitstek waarin je je DNA en je strategie van je bedrijf of organisatie kan vertalen. Beleving maakt jouw waarden en normen, visies en doelstellingen tastbaar en lepelbaar. Wat je niet gezegd krijgt, kan je laten ervaren. Je gasten zullen het begrijpen en zich voor altijd herinneren.

 

Communiceer je een eerste steenlegging, een opening, een lancering. Vier je een jubileum of een afscheid. Kies je voor een dagincentive, een meerdaagse programma of zie je brood in een congres. COCOMO is jouw partner om jouw verhaal conceptueel over te brengen, je te ontzorgen van organisatie tot realisatie.

 

COCOMO is een hooggewaardeerde en gekende speler met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben geleerd om behoeften te capteren en kennen de kunst om die samen met je DNA te vertalen in totaalconcepten met een meerwaarde die van elk event een duurzame investering maakt in eigen medewerkers of naar de markt. COCOMO laat jouw boodschap op die wijze plakken die alleen voor jouw bedrijf van tel is.

 

Door de unieke insteek en het verbinden van de juiste elementen willen wij meebouwen aan een consequente en heldere profilering van u als onze klant. Een passende beleving creëren is meer dan een vak apart. Het is een kunst die ons nauw aan het hart ligt.