COCOMO Academy

1
2
4
8
COCOMO Academy

Vraag

INSPIRATIESESSIES

Info

Scheepvaartkaai 16a - 7 | 3500 Hasselt

Gasten

Voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van events binnen bedrijven.

Uit ervaringen, blunders en verhalen van anderen leert men en dat delen we bij COCOMO graag!

Ben je zelf verantwoordelijk voor events
binnen jouw bedrijf en wil je dit graag beter, creatiever,
efficiënter maar vooral Onvermijdelijk Anders aanpakken?
Onze twee inspiratiesessies zullen je dan zeker aanspreken!
Graag wat meer info over deze inspiratiesessie,
stuur dan een mail naar info@cocomo.be!

 

INSPIRATIESESSIES

1. Van plan naar event

Zie je door de bomen het bos niet meer? Waar te starten met de organisatie van een event en op welke zaken moet je letten? Kom te weten hoe je aan de hand van een stappenplan elk event, groot of klein, kan aanpakken. Een inspiratiesessie die je gewoon mee kan nemen en onmiddellijk kan toepassen op jouw organisatie, praktischer kan niet.

2. Van idee naar concept

Iedereen is creatief, maar men weet dit niet altijd in de praktijk om te zetten. Hoe laat je het creativiteitsbeest in je los op evenementen en hoe maak je van je event iets Onvermijdelijk Anders? Een feestje bouwen kan iedereen, maar hoe zet je je event in als tool ipv doel? Verwerk jouw strategie en voorzie een rode draad doorheen je event(s). Zorg dat het bijblijft en creëer een unieke, onvergetelijke ervaring met betekenis.

SPREKERS

Uiteraard worden deze sessies gegeven door twee rotten in het vak die doorheen de jaren
henzelf steeds hebben uitgedaagd en verbeterd.
 

Vicky Thoelen - Expert in Concepten & Events

Creatief, hands-on, enthousiast, …
Haar sterkte: “helicopterview behouden”. Zij stuurt het hele team eventmanagers en designers aan en weet haar COCO-charme telkens in alle events te steken.
Gezien haar bijna 20 jaar ervaring is Vicky betrokken bij iedere fase van een event. Van conceptontwikkeling tot uitwerkingsfaste tot realisatiefase.

Lut Wyers - Expert in Identiteiten & Culturen

“Bepaling van het DNA van jouw bedrijf is KEY. Een geslaagd event, dat is een event waar het DNA van het bedrijf en de strategie deel uitmaken van het concept.”
Na haar opleiding Kinesitherapie wist ze de totaalaanpak van “Manuele Therapie” toe te passen binnen de wereld van evenementen en vervolgens bedrijfsidentiteiten. Dit bleek vervolgens een enorm dankbare werkwijze te zijn bij het ondernemen in het algemeen. Dezelfde denkwijze, het totaalplaatje bekijken en totaalconcepten ontwikkelen, werd dan ook een enorme troef binnen COCOMO.
Als onderneemster wist ze telkens opnieuw zichzelf uit te vinden, nieuwe paden te bewandelen en nieuwe markten te betreden. Van event manager tot zaakvoerster, van conceptdenker tot identiteitsontwikkelaar, van auteur tot spreker en dit al 25 jaar lang.