Welkom thuis bij Heraeus Electro-Nite

-10
0
0
0
1
5
Welkom thuis bij Heraeus Electro-Nite

Vraag

Event voor medewerkers & partners

Info

550 gasten

“Heraeus Electro-Nite dat is een fantastisch team, dat werkt met passie. Met 24 plants bewijzen we onze wereldklasse en hier zijn we trots op! Laten we in 2018 dan ook blijven groeien.”

 

Op zaterdag 13 januari werd er samen met alle medewerkers van Heraeus Electro-Nite dan ook geklonken op een mooi verleden en een excellente toekomst!

Dat je de ingrediënten van een gezellige en vooral geslaagde avond niet altijd ver hoeft te zoeken werd bewezen door te kiezen voor de nieuwe gebouwen als gastlocatie.

Want waar voelt het vertrouwd aan? Waar kent iedereen, iedereen? En vooral, waar is het gezellig vertoeven? Dat is thuis, bij Heraeus Electro-Nite.

 

COCOMO zorgde voor een gepast communicatie- en eventconcept en vertaalde dit in een avond gevuld met beleving.

 

We lieten de gasten op ontdekking gaan in de verschillende ruimtes die elk hun eigen huiselijke invulling kregen. In de keuken stonden er verrassende gerechten op het menu, in het atelier kon iedereen zich artistiek uitleven bij de verschillende animaties en in de woonkamer was het dan weer gezelligheid troef met een huiskamerconcert van Shark Showcase gevolgd door een swingende aflsuiter met de DJ ...

Kruid alles nog af met een super ambiance en gelukkige medewerkers en je hebt het perfecte recept voor een frisse start van het nieuwe jaar!