TRIBÙ

1
2
3
5
6
7
8
TRIBÙ

Vraag

50Y Tribù // Opening nieuwe hombebase // Medewerkers, leveranciers en klanten bedanken

Info

350 gasten // Alden Biesen

Voortraject

Meer dan 350 gasten vanuit 30 verschillende landen werden genodigd en COCOMO stond in voor het gehele traject. Iedereen ontving een persoonlijke uitnodiging in 5 verschillende talen voor een viering van deze speciale mijlpaal, samen met de familie.

Gasten werden opgehaald aan verschillende luchthavens en treinstations, gebracht naar de voorziene hotels en kreeg een persoonlijk programma aangeboden. Men werd natuurlijk allereerst gebracht naar de nieuwe homebase, een prachtig bouwwerk met een hypergeorganiseerd magazijn, waar ze ontvangen werden door de familie, alle werknemers en designers. Een rondleiding in het reilen en zeilen van Tribù en met zicht op de collecties in de gloednieuwe showroom van meer dan 1000m².

 

Secret Garden

Na opfrissing op de hotels werd iedereen ontvangen in het prachtige Alden Biesen met een mooi overzicht van de belangrijke mijlpalen binnen 50YTRIBÙ  en vervolgens een mysterieuze winterreceptie op de binnenkoer van het kasteel die eindigde met:

“We invite you to enter our secret garden”

De poorten worden geopend door de aankomende generatie en men stapt binnen in de magische tuinen van Tribù. Een feeërieke glazen tent gevuld met hun eigen meubilair en unieke planten, bomen en bloemen. De lente in januari! Een once-in-a-lifetime locatie vol beleving en vooral alles in het teken van service aan de gasten. Een waardig bedankmoment aan alle aanwezigen en met de blik vooruit op de komende 50Y!

 

Bedankt!

Natuurlijk was dit enkel mogelijk dankzij ons team van partners hierin. Een dikke pluim daarom ook aan Total-E, Oogenlust, J&M, Alden Biesen, Neptunus, Scala & Kolacny Brothers, The Cast, Emofragma, Jan Recko, Different hotels, Jacobs, Companie Newa & All Assistance Agency.

Ook bedankt aan Tribù om samen door dit intensieve traject te gaan en het vertrouwen hierin te geven.