Simple • Small • Surprising

0
1
2
3
4
5
6
7
Simple • Small • Surprising

Vraag

LANCERINGSEVENT

Info

100 GASTEN // HERENTALS

UBench International innoveert opnieuw met visie op de toekomst. Met de lancering van  een nieuwe personal assistant app, Wilma, ontwikkelden zij een customer delight tool die je toont hoe je beter kan inspelen op de noden van je consument door een zeer persoonlijke aanpak en hoe je op die manier pocket size happiness kan genereren.

COCOMO ontwikkelde voor deze lancering een weldoordacht eventconcept dat simple, small en surprising was, de eigenschappen die Wilma het best beschrijven! 

We stuurden enkele beslissingsnemers uit de automotive sector een oversized hemd met een niet mis te verstane boodschap. “Do you agree that it should have been the right fit?” En nodigden hen uit op woensdag 21 juni voor een exclusieve en verrassende avond.

Op een unieke locatie in Herentals ontvingen we 100 nieuwsgierige gasten en lieten we hen de transformatie van customer relationSHIT naar customer relationSHIP ervaren. Of how going smaller fits your customers’ needs.

Een event met Wilma als gastvrouw, volledig op maat van de gasten, overgoten met unieke ervaringen en warme contacten. Dat is pocket sized happiness!

Welcome at the inFITation!