Our footprint for the JCI Award 2018

0
0
0
0
0
1
Our footprint for the JCI Award 2018

Vraag

COMMUNICATIE- & EVENTCONCEPT VOOR 21E EDITIE JCI AWARD

Info

1000 LIMBURGSE ONDERNEMERS // CCHa

De 21e editie van de JCI Award werd door COCOMO omgedoopt naar het thema blackjack en dit weer Onvermijdelijk Anders. Want eigenlijk verschilt dit kaartspel niet veel met de ondernemerswereld.

Zowel als speler als ondernemer moet je namelijk lef tonen en jouw kaarten kunnen uitspelen. Enkel als je dat doet, dan valt je kaartenhuisje niet in elkaar.

Een avond waarbij genomineerden Marij Smits (Omnisafe), Natalie Vanderschaeghe (Macobo), Jeroen Meermans (Total-e) en Koen Janssen (ITZU) hun kans konden wagen in de strijd om de felbegeerde JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer van het jaar. Een concept waar elk onderdeel van ondernemerschap aan bod kwam. Van de gok wagen tot de winst binnen ondernemerschap waarbij het publiek ook kon kennismaken met de persoon achter de ondernemer. Zo konden zij elk een blijvende indruk nalaten. Winnares Natalie van Macobo slaagde er dit jaar het meeste in om de jury te kunnen overtuigen!

Een event waarbij elk onderdeel en elk detail gelinkt was aan elkaar, van gepersonaliseerde muziek tot de vraagstelling. Samen met JCI willen we namelijk bijdragen aan een positieve verandering in Limburg en dus een footprint op een conceptuele manier achterlaten.