LNS

1
2
3
4
5
6
7
LNS

Info

20Y LNS // INHUIS NOORDLINK

LNS, het Noord-Limburgse IT-bedrijf van Bart Lambrecht, heeft een nieuwe thuisbasis gevonden. Het team van 15 mensen heeft zijn intrek genomen in NoordLink, het nieuwe businesscenter dat samen met Van Havermaet werd opgericht en onder meer Voka Noord huisvest. En dat precies 20 jaar na de start van LNS.

Voor LNS is 2018 een nieuwe mijlpaal. Het is immers 20 jaar geleden dat Bart Lambrecht de firma oprichtte als een IT-bedrijf gefocust op zakelijke dienstverlening voor KMO’s en lokale overheden. LNS stortte zich van meet af aan op de beveiliging van gegevens en wist in die specialisatie stap voor stap te groeien.

COCOMO schreef voor LNS een eventconcept met drie doelstellingen:

Hun verhuis naar Noordlink.
De nieuwe uitvalsbasis is immers nodig om de voorspelde groei op te vangen. Binnen deze “kleine stad” meette LNS zicht de identiteit van Travelshop aan. Want samen met hun klanten zijn ze steeds op weg, steeds in beweging, samen op reis.

De Profilering van Noordlink
“Het doel is om een thuis te bieden aan diverse KMO-dienstverleners die complementair zijn aan elkaar en zo een meerwaarde voor het geheel betekenen”,.

Het verjaardagsmoment

Na 20 jaar creëert LNS binnen Noordlink een nieuwe THUIS
Waar men innovatie kan ervaren
Waar nieuwe samenwerkingen ontstaan
Waar de ondernemer centraal staat
Waar de toekomst top prioriteit is
Met hun gepassioneerd

TEAM staan ze voor 20 jaar ERVARING.
DANKJEWEL voor 20 jaar VERTROUWEN.
Met onze NIEUWE THUIS zijn we klaar voor de TOEKOMST.

Let’s continue our journey together!