Haviland 50 jaar

1
2
3
4
6
7
8
9
10
Haviland 50 jaar

Vraag

Verzorg een academische zitting voor ons 50-jarig bestaan

Info

CC Asse

Footprint

Dynamiek gecreƫerd // Haviland gepositioneerd bij lokale bestuurders

Haviland, Intercommunale van en voor lokale besturen bestaat 50 jaar. Naar aanleiding van deze gebeurtenis lanceren zij een nieuwe huisstijl.

Als werkgever wil HAVILAND niet alleen hun mensen bedanken voor de inspanningen van elke dag maar zeker ook het welbevinden van de medewerkers stimuleren. Daarom kwam COCOMO met het idee een pré-event te organiseren. Door hen te betrekken bij de bekendmaking van het nieuwe logo en hen uit te dagen doorheen verschillende opdrachten, zorgen we ervoor dat zij samen met de directie klaar zijn voor de toekomst!

Elke werknemer speelt immers zijn of haar rol binnen het bedrijf. Iedere schakel is belangrijk. Maar als team presteer je beter en sterker als iedereen dezelfde waarden meedraagt. Ze moeten zich goed voelen in hun rol en samen hetzelfde gedachtengoed delen. We willen dit pré-event gebruiken om hen de kernwaarden te laten beleven om zo een nog sterkere groep te vormen. Enkel straffe collega’s kunnen zorgen dat alles op vlot verloopt.

Tijdens een academische zitting naar aanleiding van het 50-jarig bestaan werd aan de hand van een aftermovie van het pré-event de betrokkenheid van de medewerkers duidelijk en werd de nieuwe huisstijl & visie van Haviland bekend gemaakt.