About us

About us

EVENEMENTEN MET EEN VERHAAL

 

COCOMO is een creatieve evenementenbouwer. Wij geloven steevast in de kracht van beleving als middel om een blijvende indruk te achter te laten.

 

Wij gaan aan de slag met jouw verhaal. Met een stevige dosis verbeelding creëren we events die je boodschap kracht bijzetten. Onze unieke aanpak maakt van jouw event een ‘story’ en dus en sterke marketing- of HR-tool. 
Met jouw bedrijf in de hoofdrol en jouw boodschap als verhaallijn creëren we voor de gekozen doelgroep een onvergetelijke ervaring. Eentje die voor altijd in hun geheugen blijft plakken en hun band met jouw bedrijf doet groeien. Want verhalen die blijven hangen, vertelt men verder.

 

Daarom is een event is het sterkste marketing- en communicatiemiddel van vandaag. Naast een opening, lancering of jubileum, kan een evenement ook een medium zijn om intern beter te communiceren, te connecteren en te motiveren. Beleving maakt jouw verhaal tastbaar en lepelbaar. Wat je niet gezegd krijgt, kan je laten ervaren. Je gasten zullen het begrijpen en het zich voor altijd herinneren

 

Drie decennia aan ervaring in planning, organiseren en coördineren van events maakt van COCOMO jouw geprefereerde partner. Een eventmanager en een designer, toegewezen aan jouw project, nemen al je zorgen weg. Zij leiden je event in goede banen, van het eerste idee tot aan het nagenieten.